Milieubewust

Jaarlijkse keuringen

Uitstekend advies

Brandmeldinstallatie Rotterdam

Bent u op zoek naar een brandmeldinstallatie in de Regio Rotterdam? Bos Brandbeveiliging zorgt ervoor dat rook en vuur niet onopgemerkt blijft in uw loods, winkel, schuur of huis. Door de jarenlange ervaring van Bos Brandbeveiliging op het gebied van brandpreventie, de installatie van brandbeveiliging en het plaatsen van brandmeldinstallaties in de regio Rotterdam kunt u rekenen op een betrouwbare partner.

Brandmeldinstallatie in Rotterdam

Een brandmeldinstallatie dient te voldoen aan verschillende eisen en keuringen, Bos Brandbeveiliging zorgt ervoor dat uw brandinstallaties allemaal voldoen aan deze eisen. In de regio Rotterdam zijn wij een begrip en worden wij in een adem genoemd met brandveiligheid, brandmeldinstallaties en timmerwerk. Voor ons staat efficiëntie, betrouwbaarheid en klanttevredenheid hoog in het vaandel. Zo behandelt Bos Brandveiligheid iedere klus met dezelfde 100% inzet en zorgt ervoor dat niets aan het toeval wordt overgelaten. Brandveiligheid is ook een serieuze zaak, zodoende werkt Bos Brandveiligheid in Rotterdam en alle andere regio’s met hoogwaardige materialen voor een brandmeldinstallatie, brandveilige deuren, brandscheidingen en brandwerend glas.

Wilt u ook een brandmeldinstallatie?

Voor een hoogwaardige en kwalitatieve brandmeldinstallatie in Rotterdam kunt u altijd vrijblijvend bellen naar Bos Brandveiligheid. Wij adviseren u met de beste oplossing en kunnen dit ook implementeren! Samen zorgen wij ervoor dat risico’s geminimaliseerd worden. Bent u ook benieuwd? U kunt ons bereiken via het telefoonnummer: 010 4800564, wij staan u graag te woord!

Neem contact op

V.O.F. Bos Brandbeveiligingen

Bellinistraat 72
2901 KA Capelle aan den IJssel
T: 010 48 00 564
F: 010 48 00 564
M: 06 29 472 618
E:info@bosbrandbeveiligingen