Milieubewust

Jaarlijkse keuringen

Uitstekend advies

Brandpreventie Rotterdam

Bent u op zoek naar brandpreventie in de regio Zoetermeer of Rotterdam? Zoek niet verder! Bos Brandbeveiliging biedt de uitkomst voor al uw problemen op het gebied van brandbeveiliging. Wij zijn een partner op het gebied van adviseren, maar ook voor al uw installaties op het gebied van brandpreventie in de regio’s Rotterdam en Zoetermeer zijn wij voor u beschikbaar. In samenwerking met Bos Brandbeveiliging kunt u zorgen dat alle mogelijkheden zijn toegepast voor brandpreventie.

Brandpreventie in Zoetermeer en Rotterdam; wij regelen het voor u!

Doordat de veiligheid van u en uw naasten voor ons hoog in het vaandel staat zorgen wij voor hoogwaardige, kwalitatieve brandpreventie. Wij hanteren een ruim assortiment en zorgen ervoor dat alle middelen die gebruikt worden voorzien zijn van de hoogste kwaliteit en keurmerken.  Daarnaast is Bos Brandbeveiliging ook actief op het gebied van bouwkundige preventieve maartregelen. Onze deze preventieve maatregelen vallen onder andere: Compartimenteren en brandscheidingen op het vereiste niveau brengen met brandwerende deuren, glas en wanden.

Wij kunnen u ook in Barendrecht of Dordrecht voorzien van brandpreventie

Bij Bos Brandbeveiligingen kunt u tegenwoordig ook terecht voor brandpreventie in Barendrecht en Dordrecht. Doordat wij ons door de jaren heen hebben gespecialiseerd en vele panden in Rotterdam en Zoetermeer veiliger hebben gemaakt, willen wij u nu de mogelijkheid bieden om onze expertise op het gebied van brandbeveiliging nu ook op uw pand in Barendrecht en Dordrecht te laten uitvoeren. Hiervoor komen wij graag bij u langs om de huidige situatie op te nemen en een inventarisatie te maken van wat er nodig is om uw pand zo veilig mogelijk te maken.

Bent u ook benieuwd naar onze mogelijkheden?

Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden van brandpreventie in Zoetermeer of Rotterdam, en nu dus ook in Barendrecht of Dordrecht? Wij bespreken graag met u de mogelijkheden en wat wij voor u kunnen betekenen op dit gebied. U bent altijd vrij om ons te bellen over de mogelijkheden die wij aanbieden, wij beantwoorden graag uw vragen! U kunt ons bereiken via het nummer: 010 4800564. Onze medewerkers staan u te woord en kunnen samen met u een afspraak inplannen zodat we bij u in Barendrecht, Dordrecht of Rotterdam langs kunnen komen en de huidige situatie op het gebied van brandpreventie kunnen opnemen.

Neem contact op

V.O.F. Bos Brandbeveiligingen

Bellinistraat 72
2901 KA Capelle aan den IJssel
T: 010 48 00 564
F: 010 48 00 564
M: 06 29 472 618
E:info@bosbrandbeveiligingen