Milieubewust

Jaarlijkse keuringen

Uitstekend advies

Vastgoedonderhoud Rotterdam

Bos Brandbeveiliging biedt vastgoedonderhoud aan in de regio Rotterdam. Timmerwerk en kleine verbouwingen kunnen gerealiseerd worden en door een nette en efficiënte werkwijze zorgt Bos Brandbeveiligingen altijd voor het beste resultaat. 100% Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel en is altijd het streven van Bos Brandbeveiliging.

Voor al uw vastgoedonderhoud in en rondom Rotterdam

Ook in Rotterdam verouderen gebouwen en daardoor vergen ze soms meer aandacht dan u kunt of wilt geven, Bos Brandbeveiliging ontzorgt u van uw vastgoedonderhoud. In samenspraak met u wordt uw huis of pand weer tot nieuw gerealiseerd en zijn kleine onderhoudsprojecten geen issue meer voor u! Op het gebied in vastgoedonderhoud biedt Bos Brandbeveiliging, zowel klein timmerwerk als renovaties aan rondom de regio Rotterdam, Dordrecht en Barendrecht. Daarnaast zijn wij niet alleen van meerwaarde als uitvoerende partij, maar tevens ook adviserende partner. Rondom de regio Rotterdam staan wij bekend om onze: maximale betrokkenheid, met oog voor detail verzorgen wij uw verbouwingen, vastgoedonderhoud en klein timmerwerk.

Zowel voor bedrijven als particulieren

Bos Brandbeveiliging maakt geen onderscheid tussen particulieren of bedrijven. Waar sommige bedrijven zich focussen op een specifieke groep, is iedereen welkom bij Bos Brandbeveiliging, bij ons wordt iedereen met dezelfde 100% inzet en expertise geholpen!

Wij staan klaar voor u!

Bos Brandbeveiliging staat klaar om u te helpen met al uw vastgoedonderhoud, kleine timmerwerken en renovaties. Wij helpen u graag met uw klus! Heeft u vragen of heeft u onze hulp nodig? U kunt ons bereiken via het nummer: 010 4800564.

Neem contact op

V.O.F. Bos Brandbeveiligingen

Bellinistraat 72
2901 KA Capelle aan den IJssel
T: 010 48 00 564
F: 010 48 00 564
M: 06 29 472 618
E:info@bosbrandbeveiligingen